Kinesitherapie

Manuele therapie

Manuele therapie is een  specialisatie binnen het bewegingsstelsel met specifieke aandacht voor gevorderde en aanvullende onderzoeks- én behandeltechnieken binnen articulaire, neurogene en musculaire functiestoornissen, inclusief de manipulaties.

Red cord

Redcord maakt gebruik van suspensietraining d.m.v. instabiele koorden en eigen lichaamsgewicht. Het is de bedoeling om spiergroepen terug te activeren, om bewegingsdycfuncties en pijnklachten te herstellen. Redcord is een ideaal middel voor functionele krachttraining in de revalidatie, sport- en blessurepreventie training.

Red cord

Sportspecifieke revalidatie

Het is de bedoeling om door  gevarieerde en specifieke oefentherapie de sporter zo snel mogelijk klachtenvrij en op een maximaal prestatieniveau te verkrijgen. Dit kan zowel met in- als outdoortraining.

revalidatie

Dry needling

Dry needling is een behandeltechniek waarbij een zeer dunne naald in huid en spier gestoken wordt. Deze techniek is uiterst effectief voor behandeling van myofasciale pijn en triggerpoints.

dry needling

Perinatale kinesitherapie

Tijdens de zwangerschap en de bevalling ondergaat het lichaam veel veranderingen. Een goede voorbereiding op de bevalling en een optimaal herstel na de bevalling via perinatale kinesitherapie is van groot belang.

perinatale kinesitherapie